הכותרות שעניינו הכי הרבה גולשים בדף זה
לפני 6 שעות ו-28 דקות
25.93% מהצפיות
מאת Ynet
לפני כשלושה שבועות יצא אמיר ליבוביץ (38) לריצת בוקר עם שתי בנותיו ביישוב עפרה, ונפטר לאחר שהתמוטט בפתאומיות. אלמנתו אור נותרה לבדה עם ששת ילדיהם הקטנים: "החוסר שלו גדול ומצריך כוחות נפש עצומים"
לפני 7 שעות ו-50 דקות
18.52% מהצפיות
מאת Ynet
בניסיון לשפר את מצב הרפואה בנגב ובגליל ממשיך משרד הבריאות בקידום תוכנית "כוכבים לרפואה" - שנועדה לעודד רופאים ורופאות מצטיינים לעבוד באזור. התוכנית, שמקנה ליווי מקצועי משמעותי, הביאה כבר עשרות רופאים לשקול לעבוד בפריפריה גם אחרי סיום ההתמחות. ד"ר הילה יונה בלום, מתמחה ברפואת ילדים בברזילי: "זו הציונות המודרנית - רפואה טובה מתחילה בנוכחות, לא במיקום". ד"ר רומן סונקין, מתמחה ברפואה פנימית בסורוקה: "מרגיש שאני דוחף לשיפור ומקבל כלים ניהוליים"
לפני 6 שעות ו-52 דקות
18.52% מהצפיות
מאת Ynet
בעיצומו של החורף הישראלי, עם ההתעטשויות, הטישו והשלוליות, מדריכת הנימוסים תמי לנצוט ליבוביץ מסבירה איך כמה כללים פשוטים יכולים להפוך את המרחב הציבורי לנעים ומתחשב יותר – ממחוות קטנות במשרד ועד הנהגים שמתבקשים להאט ולא להתיז מים על הולכי הרגל. והיא גם שוברת מיתוס ותיק: "אין חובה לומר למישהו 'לבריאות' אחרי התעטשות"
לפני 6 שעות ו-39 דקות
18.52% מהצפיות
מאת Ynet
לפי המוסד לבטיחות וגיהות, חשיפה לאבק קמח מעלה דרמטית את הסיכון לאסתמה תעסוקתית ולעלייה בתחלואה הנשימתית, לצד פציעות מהחלקות, כוויות מטיגון בשמן עמוק ותקלות הנובעות מעומס חום ומאוורור לקוי בקרב אופים ואופות. ד"ר אשר פרדו מהמוסד לבטיחות וגיהות: ""ישנם אמצעי מיגון הנדסיים ואישיים. חשוב לספק לעובדים אמצעי מיגון מתאימים"
לפני 3 שעות ו-24 דקות
18.52% מהצפיות
מאת Ynet
בזמן שמאות אלפי ישראלים מבלים בכנרת, מחקר חדש מזהיר מפני טפיל מיקרוסקופי הנמצא במים ועלול לפגוע בראייה – אבל יש גם חדשות טובות: קיים פתרון והוא זמין, יעיל ובטוח. ד"ר אסף פרימן ופרופ' מייקל מימוני מספרים על הטפיל – והטיפול שעוזר לשמור על העיניים