הכותרות שעניינו הכי הרבה גולשים בדף זה
14/03/26 22:03
5.75% מהצפיות
מאת וואלה!
אישה אותרה היום (שבת) ללא רוח חיים במושב אמירים שבצפון הארץ, ורקע פטירתה נבדק על ידי המשטרה. המשטרה חוקרת את נסיבות המקרה והאפשרויות השונות שהביאו לתוצאה הטרגית. לאחר שהתקבל דיווח, צוות מד"א הגיע לזירה ואיתר את האישה במצב אנוש ללא דופק ונשימה. הצוות הרפואי החל בביצוע פעולות במאבק על חייה אך למרות מאמצי ההחייאה, לא נותר אלא לקבוע את מותה.
14/03/26 13:33
5.51% מהצפיות
מאת וואלה!
המבלים בשוק תל אביב משדרים שגרה למרות האיום הביטחוני, אך התרעה מקדימה שנשמעה אתמול בצהריים גרמה למרוץ אחר מציאת מחסה. חלק רצו לבנייני מגורים סמוכים וגילו מקלטים נעולים. "מי נועל דלתות בזמן אזעקה?", תהו המבלים. דייר בבניין השיב: "זה שטח פרטי"
14/03/26 17:12
5.03% מהצפיות
מאת וואלה!
שוטרי תחנת לב תל אביב במרחב ירקון עיכבו לחקירה תושב תל אביב בשנות ה-30 לחייו, שעל פי החשד מנע מאזרחים להיכנס למקלט בבניין מגורים במרכז העיר בזמן אזעקה ואף תקף אזרחית במקום בסוף השבוע האחרון. בתום החקירה שוחרר החשוד בתנאים מגבילים. האירוע התרחש ביום חמישי האחרון בשעות הערב המאוחרות, בבניין מגורים ביפו, בזמן אזעקה שנשמעה באזור. על פי עדויות שנגבו במקום, בזמן שאזרחים ניסו להיכנס למקלט בבניין כדי למצוא מחסה מהירי, החשוד סירב לאפשר להם להיכנס והחל להתעמת עם חלק מהנוכחים. בתיעוד מהאירוע שהופץ ברשתות החברתיות נשמע החשוד כשהוא אומר לנוכחים: "זה הבניין הפרטי ואני שם עלייך". לאישה שניסתה להיכנס למקלט אמר, לפי העדויות: "את לא עוברת, זה שטח פרטי של הבניין". על פי החשד, תוך כדי העימות דחף אותה מהמקום והיא נפלה על הקרקע. למרות שלא הוגשה תלונה רשמית, מספר קריאות שהתקבלו במוקד 100 של המשטרה הובילו לפתיחת בירור יזום של המקרה. שוטרים שהגיעו למקום גבו עדויות מהנוכחים והחלו בבדיקת נסיבות האירוע. בהמשך עוכב החשוד לחקירה בתחנת לב תל אביב, ולאחר שנחקר שוחרר בתנאים מגבילים.
14/03/26 11:31
4.91% מהצפיות
מאת וואלה!
ירי ארטילרי מתבצע לעבר דרום לבנון ובחסותו מתוגברת הפעילות הקרקעית נגד חוליות חיזבאללה. לפי ההערכות, מתוך כ-400 פעילי הארגון שנהרגו מאש צה"ל בתקופה האחרונה כ-100 משתייכים לכוח רדואן, בהם גם מפקדי שטח
14/03/26 11:11
4.55% מהצפיות
מאת וואלה!
שני מטוסי תדלוק גדולים טסים צמודים מעל שטח עוין ומתנגשים: אחד מתרסק, השני מצליח לנחות פגוע בנתב"ג. ה-KC-135 נולד כתחנת דלק מעופפת למפציצים האמריקנים, אבל גם היום הוא חסר תחליף ובמלחמה מתדלק גם את מטוסי חיל האוויר הישראלי
14/03/26 17:46
4.49% מהצפיות
מאת וואלה!
הפודקסטר האמריקני השמרן, טאקר קרלסון, שוב עומד במרכז סערה פוליטית. בריאיון לתוכניתו של פירס מורגן אמר כי המלחמה הנוכחית אינה מלחמה אמריקנית כלל, אלא מהלך שנובע מאינטרסים ישראליים. "ארצות הברית לא קיבלה כאן את ההחלטה בנימין נתניהו קיבל אותה"
14/03/26 02:01
4.19% מהצפיות
מאת וואלה!
הנשיא האמריקני הודיע כי כוחותיו השמידו את היעדים הצבאיים באי, שדרכו עובר רוב ייצוא הנפט של טהראן. טראמפ הבהיר כי נמנע מפגיעה בתשתיות האנרגיה, אך איים כי יעשה זאת אם איראן תפריע לחופש השיט. במקביל, הודיע כי ארה"ב תלווה מכליות במצרי הורמוז
14/03/26 22:53
4.01% מהצפיות
מאת וואלה!
גורם ביטחוני בכיר התייחס למצב הפנימי באיראן ואמר כי עומק המשבר הכלכלי במדינה היה חריף עוד לפני פרוץ המלחמה. לדבריו, "עומק השבר הכלכלי עוד לפני המלחמה היה גדול מאוד ברמה של חוסר תפקודיות. לא סתם אנשים יצאו לרחובות. זאת לא מדינה מתפקדת". לדברי הגורם, המערכה הישראלית אמריקנית מעמיקה את המשבר הכלכלי ואת מצוקת התשתיות במדינה. "המשבר הכלכלי ומשבר החשמל, המים והאנרגיה באיראן גדול מאוד, והוא הולך ומעמיק בצורה אקספוננציאלית - לא ליניארית. הם יצטרכו להתלבט איפה לשים את הריאל הראשון שלהם: בלחם לאזרחים, שגם את זה הם מתקשים לעשות עכשיו, בתשתיות הצבאיות או בסיוע לחיזבאללה". הגורם הדגיש כי אחד היעדים המרכזיים הוא פגיעה בקשר בין איראן לחיזבאללה. לדבריו, קיים מאמץ לפגוע בחיבור בין כוח קודס לשלוחיו באזור, ובמקביל מתנהל מצוד אחר גורמים איראנים בלבנון שמתאמים את הקשר בין הצדדים. "כוח קודס מנסה לחבר את המאמצים בין איראן לשלוחים. אנחנו מכים בכוח קודס חזק מאוד בטהרן, ומכים בו גם בלבנון. חשוב לנו מאוד להראות חוסר תוחלת בקשר ביניהם".