הכותרות שעניינו הכי הרבה גולשים בדף זה
לפני 11 שעות ו-14 דקות
72.28% מהצפיות
מאת וואלה!
הסנטר של ניו יורק ניקס לא הצטנע: "אני מאמין בזה בלב שלם". על האליפות: "הייתי חייב לקחת את המשחק שלי לרמה אחרת"
לפני 20 שעות ו-20 דקות
1.23% מהצפיות
מאת וואלה!
המשחק על המקום השלישי די חסר חשיבות, אבל אף אחד לא ציפה שאחרי 45 דקות התוצאה תהיה 0:4 לזכות אנגליה. ההתבזות של צרפת ב-45 הדקות הראשונות התבררה כהיסטורית, אבל משחקו האחרון של דידייה דשאן אחרי 14 שנים כמאמן הנבחרת בכל זאת סיפק מפנה דרמטי עם שיא כל הזמנים של קיליאן אמבפה. אם כי זה לא הספיק ובסיום 4:6 משוגע לאנגליה, שלראשונה אי פעם מסיימת במקום השלישי במונדיאל.
לפני 4 שעות ו-21 דקות
1.23% מהצפיות
מאת וואלה!
גורמים בצהוב סיפרו כי הגארד העביר מסר שהוא נוטה לקחת את ההצעה המשודרגת האחרונה שניתנה לו, והסאגה הארוכה קרובה לסיומה. הצוות המקצועי יכריע מבין האפשרויות הלא מרובות בעמדות הפנים
לפני 14 שעות ו-36 דקות
1.12% מהצפיות
מאת וואלה!
בורחה איגלסיאס, חלוץ נבחרת ספרד המוכר בזכות פעילותו הפוליטית, הסכים ללחוץ את ידו של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ בגמר המונדיאל מול ארגנטינה הערב (ראשון, 22:00, ספורט1) בניו ג'רזי, כל עוד "זה ייגמר מהר מאוד", כפי שאמר למגזין מקומי. שחקנה בן ה-33 של סלטה ויגו, המשמש כמחליף בנבחרת, ידוע בהתנגדותו הפומבית לגזענות ולהומופוביה. בריאיון שפורסם ביום שישי במגזין הכדורגל הספרדי Panenka, הבהיר איגלסיאס כי יכבד את הפרוטוקול של פיפ"א, הכולל את נוכחותו של טראמפ, שאמור להעניק את הגביע למנצחת. "אני לא רוצה להיכנס לכלא", התבדח איגלסיאס. "אני מקווה שאברך אותו ברגע שבו כולנו נהיה שמחים מאוד, שזה יעבור מהר מאוד ושאוכל לשכוח מזה. אני לא חושב שזה הזמן ליצור סערה".
לפני 14 שעות ו-33 דקות
1.12% מהצפיות
מאת וואלה!
פרשת העירויים של עירוני טבריה ממשיכה להיות אחד הנושאים המרכזיים של הקיץ. ומאחורי התמלילים של עובדי המועדון והשחקנים, מסתתר סיפור שלא נתקלים בו יותר מדי בכדורגל הישראלי. שחקן ההתקפה הניגרי של טבריה בעונה שעברה, פיטר מייקל, שכבר הספיק לעבור הקיץ להפועל רעננה מהליגה הלאומית, היה אמור לרדת לחדר ההלבשה באותו אימון מדובר כדי לקבל טיפול כמו יתר חבריו, אך הייתה דרישה נחרצת שלא יירד. מי דרש? אחד מעובדי המועדון שהסביר כי הוא והחלוץ פשוט "לא יכולים להיות אחד ליד השני" בתקופה הזאת. הסיבה: טענה כי פיטר מייקל ניהל רומן עם אשתו וכתוצאה מכך נוצר עימות קשה בין השניים. בטבריה מכירים את הסיפור היטב ואף היו לחצים לשחרר את פיטר מייקל בינואר. אלא שבשל העובדה שלא ניתן היה לצרף שחקני רכש במהלך חלון החורף, הוא נשאר עד סוף העונה וסייע לקבוצה לשרוד בצורה מרשימה בליגת העל, למרות עונש הפחתת שמונה הנקודות.
לפני 14 שעות ו-28 דקות
0.79% מהצפיות
מאת וואלה!
קרלוס אלקראס, המדורג ראשון בעולם בטניס, ראה את הקיץ השקט שלו מופר לאחר שהפך למוקד של אחת מפרשות הרכילות הגדולות בספרד. הסיבה היא אותם צילומים עם בלונדינית מסתורית, שלאחר בדיקות רבות הצליחו בתקשורת הספרדית לגלות כי מדובר באשת העסקים הקטלאנית קלאודיה קנאלס. כזכור, אלקראס בן ה-23 נצפה מבלה בחופשה בחוף אמלפי שבאיטליה, על סיפונה של קטמרן יוקרתי ששוויו מוערך בכ-10 מיליון יורו. אף שהיה מלווה בקבוצת חברים, אותה בחורה שהייתה צמודה אליו היא שמשכה את מרב תשומת הלב. שמה של קנאלס עלה לראשונה לכותרות לאחר שנאצ'ו גאי, מנהל האתר Vanitatis, דיבר עליה בתוכנית הטלוויזיה הספרדית Y ahora Sonsoles. לדבריו, מדובר באשת עסקים בת 30, ילידת קטלוניה, העוסקת בתחום השיווק הדיגיטלי. במקום להצטרף לחברה ותיקה ומבוססת, קנאלס הקימה סוכנות משלה בשם CC Studio. החברה מסייעת לעסקים לחזק את הנוכחות שלהם ברשת באמצעות בניית אסטרטגיות לרשתות החברתיות, יצירת תוכן דיגיטלי, פיתוח זהות מותג ותכנון קמפיינים תקשורתיים עבור לקוחות שונים. ב-2021 השתתפה בגרסה הספרדית לתוכנית הריאליטי "אי הפיתויים".
לפני 13 שעות ו-15 דקות
0.79% מהצפיות
מאת וואלה!
קשר צרפת מתח ביקורת חריפה על הגישה השחקנים לאחר ההפסד: "ראיתי התנהגות שלא ראיתי מעולם". המאמן היוצא בחר שלא להיגרר לעימות
לפני 8 שעות ו-20 דקות
0.79% מהצפיות
מאת וואלה!
צרפת ואנגליה סיפקו את אחד המשחקים המטורפים של מונדיאל 2026, אבל בצד הצרפתי השערים והדרמה נדחקו במהרה הצדה לטובת סערה סביב ריאן שרקי. נבחרת אנגליה כבר הובילה 0:4 במחצית במשחק על המקום השלישי במיאמי, צרפת חזרה עד 5:4, אך נכנעה לבסוף 6:4 וסיימה את הטורניר במקום הרביעי. שרקי, שקיבל לראשונה בטורניר מקום בהרכב, לא ניצל את ההזדמנות והוחלף כבר בהפסקה. במהלך פסק זמן השתייה במחצית הראשונה נראה קשר מנצ'סטר סיטי בעימות עם דידייה דשאן, ועל פי דיווח שיוחס ל"ל'אקיפ", המאמן דרש ממנו לשחרר את הכדור במהירות רבה יותר - אך השחקן הגיב בביטול ולא הפנים את ההוראות. "מבין ארבעת השחקנים שהוחלפו במחצית, בלט במיוחד ריאן שרקי, שסירב במידה רבה להקשיב להנחיות של דידייה דשאן במהלך הפסקת השתייה הראשונה, ואף סבר שהתנהלותו הייתה מוצדקת - כבר במונדיאל הראשון שלו", נכתב בביקורת ב"ל'אקיפ".